#1716

Kugelis keksiukų formelėse


Paruošimas – 30 min., kepimas – 25 min.
5–6 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

Antienos kulšelių mėsos
2 svogūnų
Mėgstamų prieskoninių žolelių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 šaukštelių džiovintų pomidorų pesto
6 bulvių
1 stiklinės grietinėlės
1 kiaušinio

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais.
  2. Pasmulkinkite antienos kulšelių mėsą.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite antieną. Kai šiek tiek apkeps, suberkite pusę supjaustytų svogūnų ir gerai apkepkite. Pasūdykite, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir juodaisiais pipirais. Galiausiai sudėkite pestą.
  4. Virtuviniu kombainu sutarkuokite bulves.
  5. Kitoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus lengvai apkepinkite likusius svogūnus. Vos svogūnai pradės gelsti, supilkite grietinėlę ir palaukite, kol ji užvirs. Šį mišinį užpilkite ant bulvių tarkių. Išmaišykite, įmuškite kiaušinį ir vėl kruopščiai išmaišykite. Masę pagardinkite druska.
  6. Keksiukų formelėse sluoksniuokite bulvių tarkių masę, ant viršaus dėkite antienos įdaro ir galiausiai įdarą užklokite tarkių mase.
  7. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 25 min., kol gražiai apskrus.
  8. Skanaus!
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found