#1714

Kreminė moliūgų sriuba


Virti apie 20 min.
4 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

1 svogūno
1 nuvalyto sviestinio moliūgo
100 g kreminio tepamo ožkų sūrio
Daržovių arba vištienos sultinio
Šlakelio alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

 

  1. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus.
  2. Supjaustykite svogūną ir suberkite į gerai įkaitintą aliejų.
  3. Moliūgą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir dėkite prie apkepto svogūno.
  4. Kai moliūgas apkeps, užpilkite sultinio ir virkite, kol moliūgas sutiš. Sultinys turi apsemti moliūgą. Virkite apie 20 min.
  5. Jei matote, kad daržovių sultinys baigia išgaruoti, papildykite vandeniu.
  6. Išvirusią sriubą supilkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos.
  7. Tuomet į kombainą sudėkite ožkų sūrį ir dar šiek tiek patrinkite.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found