#1405

Korėjietiškos daržovės: karštasis būdas


50 min. (Zzz 8 val.)
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

500 g morkų
Žiupsnelio druskos
30 ml baltojo vyno acto
½ svogūno
4 skiltelių česnako
1 šaukštelio maltų aitriųjų paprikų
½ šaukštelio kalendrų (stambiai pagrūstų)
100 ml saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštelio sezamų aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite morkas, sudėkite jas į dubenį, permaišykite su druska, cukrumi ir actu. Palikite pusvalandžiui.
  2. Morkas suformuokite į aukštą kalnelį. Supjaustykite svogūną, sudėkite jį ant morkų, taip pat smulkintus česnaką ir visus prieskonius.
  3. Užvirinkite aliejų ir verdantį pilkite tiesiai ant kalnelio viršaus. Palaukite, kol aliejus nutekės, tuomet viską permaišykite, užpilkite sezamų aliejaus ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite per naktį.

Daugiau šventinių receptų ieškokite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu“ numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found