#1524

Kopūstų ir kukurūzų sklindžiai


35 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

150 g šviežių baltagūžių kopūstų
½ svogūno
1 skiltelės česnako
½ raudonosios paprikos
1 kiaušinio
100 ml gazuoto mineralinio vandens
70 g kukurūzų miltų
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio Provanso žolelių
Aliejaus (kepti)
Padažui:
150 g natūralaus jogurto
50 g fetos
1 šaukšto pesto

PARUOšIMO BŪDAS:

1.     Kopūstus ir svogūną labai plonai supjaustykite, susmulkinkite česnaką, kubeliais supjaustykite papriką.

2.     Sumaišykite kiaušinį, vandenį, miltus, kepimo miltelius bei druską ir suberkite smulkintas daržoves. Taip pat suberkite Provanso žoleles. Viską gerai išmaišykite.

3.     Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje. Patiekite su jogurtiniu padažu.

4.     Padažui natūralų jogurtą sutrinkite trintuvu su fetos sūriu ir pestu.

Daugiau receptų ieškokite naujausiame žurnalo „Verdu ir kepu“ numeryje

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found