#1174

Koldūnai su vištiena ir džiovintomis uogomis grūdėtųjų garstyčių padaže


30 min.
2 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

400 g maltos vištienos
druskos, pipirų
100 g džiovintų uogų mišinio
1 kiaušinio
1 pakelio paruoštos tešlos koldūnams (300–400 g)
50 g grūdėtųjų garstyčių
100 g kietojo tarkuoto sūrio
200 g grietinėlės
1 obuolio

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą sumaišykite su druska ir pipirais, įdėkite džiovintų uogų ir išmaišykite. Išplakite kiaušinį. Ant tešlos dėkite vištienos įdaro. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu ir uždėkite kitą tešlos lapelį. Gerai suspauskite.
  2. Padažui į prikaistuvį sudėkite grūdėtąsias garstyčias, sūrį ir grietinėlę, išmaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais. Užvirkite ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Išvirkite koldūnus pasūdytame vandenyje. Patiekite kartu su padažu, papuoškite šviežiai pjaustyto obuolio riekelėmis ir mėgstamais žalumynais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: