Koldūnai su triušiena
- 2020-03-01
- 1 min. skaitymo

Reikia:
400 g smulkintos triušienos mėsos
20 g trintų džiovintų baravykų
100 g džiovintų spanguolių
1 didelio svogūno
druskos, pipirų
1 kiaušinio
1 pakelio paruoštos koldūnų arba raviolių tešlos
100 g sviesto
50 g kedrinių pinijų
100 g špinatų
100 g gervuogių
aliejaus (kepti)
Į smulkintą triušieną sudėkite džiovintus baravykus ir spanguoles. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite. Sudėkite į smulkintą triušieną. Paskaninkite druska ir pipirais.Išplakite kiaušinį. Ant tešlos lakštų dėkite įdaro. Tepkite kiaušinio plakinį aplink tešlą ir uždenkite kitu tešlos gabalėliu, užlenkite.Užvirkite vandenį ir išvirkite koldūnus pasūdytame vandenyje. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite kedrines pinijas ir pakepkite. Pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite špinatus. Permaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Pateikite padažą sumaišę su koldūnais ir papuoškite gervuogėmis.