top of page

Koldūnai su lašiša, kalendromis ir imbieru


Reikia:


Tešlai:

  • 500 g miltų

  • 1–2 kiaušinių

  • 200–250 ml vandens

  • druskos


Įdarui:

  • 500 g lašišos

  • 20–30 g kalendrų

  • 1 apelsino žievelės

  • 3 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 2 šaukštų sviesto

  • 1 šaukšto pesto padažo

  • druskos, pipirų


1. Kiaušinius suplakite su druska ir vandeniu.

2. Po truputį berkite miltus ir užminkykite nekietą tešlą. Minkykite apie 3–5 min., kad tešla taptų minkšta ir tąsi.

3. Į elektrinio smulkintuvo indą sudėkite smulkintą lašišą, minkštą sviestą ir kalendras. Sutrinkite.

4. Suberkite tarkuotą apelsino žievelę, tarkuotą imbierą, įkrėskite pesto padažo, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Naujausi įrašai

bottom of page