Reikia:
Tešlai:
500 g miltų
1–2 kiaušinių
200–250 ml vandens
druskos
Įdarui:
500 g lašišos
20–30 g kalendrų
1 apelsino žievelės
3 cm dydžio imbiero gabalėlio
2 šaukštų sviesto
1 šaukšto pesto padažo
druskos, pipirų
1. Kiaušinius suplakite su druska ir vandeniu.
2. Po truputį berkite miltus ir užminkykite nekietą tešlą. Minkykite apie 3–5 min., kad tešla taptų minkšta ir tąsi.
3. Į elektrinio smulkintuvo indą sudėkite smulkintą lašišą, minkštą sviestą ir kalendras. Sutrinkite.
4. Suberkite tarkuotą apelsino žievelę, tarkuotą imbierą, įkrėskite pesto padažo, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.