#1715

Kokosų panakota su avietėmis


15 min. (Zzzz 2–3 val.)
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

8 g želatinos
400 ml kokosų pieno
2 šaukštų agavų sirupo
250 g aviečių
Žiupsnelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilkite kokosų pienu. Po 10–15 min. (jei želatina išbrinko) pakaitinkite tirpalą, kol želatina ištirps. Supilkite dalį agavų sirupo, išmaišykite.
  2. Kokosų pieno su želatina tirpalą supilkite į neaukštą formelę ir sustingdykite.
  3. Avietes sutrinkite su likusiu agavų sirupu ir žaliųjų citrinų žievele.
  4. Kai želė sustings, formele išpjaukite norimas formas ir jas pripildykite aviečių.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found