#950

Kokosinis varškės pyragas


1 valanda 20 minučių
6-8 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

Pagrindui:
2 kiaušinių baltymų
1 šaukšto cukraus
1 šaukšto kokosų drožlių
1 šaukšto avižinių sėlenų
 
Varškės sluoksniui:
600 g varškės pyragams kepti
2 sunokusių bananų
1 kiaušinio baltymo
2 šaukštų kokosų drožlių
1 apelsino nutarkuotos žievelės

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Apskritą 18 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi. Baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų, suberkite kokosų drožles bei sėlenas ir atsargiai išmaišykite. Sukrėskite tešlą į formą ir kepkite 15 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

2. Varškę sutrinkite kartu su bananais, kokosų drožlėmis ir apelsino žievele. Išplakite baltymą ir atsargiai jį įmaišykite į varškės masę.

3. Viską supilkite ant pakepto pagrindo ir dar kepkite apie 45–50 min., orkaitės temperatūrą sumažinę iki 150 °C.

4. Pyragą išimkite iš orkaitės ir aušinkite formoje. Puoškite kaip pageidaujate.



IŠBANDYKITE: