top of page

Kokosinis vištienos karis, kurio vis negana




4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 600 g KEKAVA marinuotų vištienos sparnelių petukų azijietiškame kario ir mangų

  • marinate

  • 1 mangas

  • 2 šaukštai kokosų aliejaus

  • 400 ml kokosų pieno

  • 2 šaukštai kokosų drožlių

  • 1 nedidelė aitrioji paprika

  • 1 žalioji citrina

  • Ryšelis kalendrų

1. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir apkepkite KEKAVA marinuotus vištienos sparnelių petukus azijietiškame kario ir mangų marinate maždaug 10–12 min.

2. Mangą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir sužerkite į besikepančią mėsą, kepkite dar 2–3 min., pabaigoje suberkite kokosų drožles.

3. Supilkite kokosų pieną, užvirinkite. Virkite apie 4–5 min., kol padažas sutirštės.

4. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę, maždaug ½ šaukštelio suberkite į troškinį.

5. Taip pat išspauskite citrinos sultis ir paskaninkite troškinį žaliosios citrinos sultimis.

6. Patiekite su „basmati“ ryžiais, smulkintomis kalendromis ir pjaustyta aitriąja paprika.

Naujausi įrašai

bottom of page