top of page

Kokosinis moliūgų šerbetas


Kokosinis moliūgų šerbetas, vmg receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4-5 asm.

Gaminimas 45 min.

Zzz 6 val.


Reikia:

  • 6–8 džiovintų abrikosų

  • 100 ml kokosų vandens

  • 300 ml nuvalyto ir susmulkinto moliūgo

  • 50 ml žaliųjų citrinų sulčių

  • 50 ml šviesiojo sirupo

  • 1 šaukštelio tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

1. Abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir mirkykite 30 min. Po to nuspauskite ir sudėkite į trintuvo indą. Taip pat sudėkite likusius produktus ir sutrinkite.

2. Masę dėkite į ledų formeles arba neaukštą keksinę formelę. Sušaldykite. Kas valandą permaišykite masę šakute.

Naujausi įrašai

bottom of page