Reikia:
200 g miltų
150 g kokoso drožlių
200 ml aliejaus
5 kiaušinių
200 ml pieno
3 šaukštų DAN SUKKER cukraus
2 šaukštelių DAN SUKKER vanilinio cukraus
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
200 g vyšnių
1 dėžutės vanilinių ledų
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir kokoso drožlėmis.
2. Kitame inde, po vieną įmušdami kiaušinius, suplakite cukrų, vanilinį cukrų ir aliejų.
3. Lėtai įpilkite pieną ir įmaišykite miltus.
4. Tešlą įdėkite į kepimo popieriumi padengtą pasirinktą kepimo formą ir apie 60 min.kepkite 180℃ orkaitėje.
5. Iškepusį keksą gerai atvėsinkite ir išpjaukite jo vidurį, palikdami tik šonines kraštines.
6. Kekso vidų padenkite vyšnių sluoksniu, ledais ir ragaukite.
Skanaus!