#679

Kiaulienos nugarinės kepsnys su kalafioro „kuskusu“


55 min
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

4 kiaulienos nugarinės kepsniai (po 200 g)
2 obuoliai
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Druskos
1 šaukštelis šviežiai grūstų 5 pipirų mišinio
1 žiedinis kopūstas
1 poras
2–3 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
100 g migdolų
Kokosų aliejaus kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

Išvaizda beveik ta pati. Skonis – dar gilesnis. Nesimaitinantys paleo gali sumaišyti su tikruoju kuskusu.

1. Obuolius nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su aliejumi, įberkite druskos ir paprikų. Gauta mase padenkite nugarinės kepsnius ir palikite marinuotis per naktį.
2. Nuimkite marinatą ir iškepkite kepsnius su kokosų aliejumi.
3. Susmulkinkite porą, česnaką ir žiedinį kopūstą. Galima tai padaryti paprasta burokine tarka.
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite daržoves ir kepkite apie 10 min. nuolatos maišydami. Nuimkite migdolų luobelę, riešutus susmulkinkite. Sumaišykite su žiediniu kopūstu.
5. Kepsnius patiekite su žiedinių kopūstų „kuskusu“.



IŠBANDYKITE: