#647

Kiaulienos kepsnys su imbieru


Zzz 3 val. Gaminimas 5 min. Kepimas 20 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

4 gabaliukai (po 200 g) kiaulienos nugarinės su kaulu
1 šaukštelis imbierų tyrės FELIX

Felix imbierų tyrė padės išvengti gana sudėtingo imbierų apdorojimo. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.


2 šaukšteliai česnakų tyrės FELIX

Trintas česnakas tūbelėje patogu, šviežia ir skanu. Pagardina patiekalus, nereikia česnako lupti bei kapoti.


½ citrinos sultys
1 šaukštas skysto medaus
3 šaukštai aliejaus
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite imbierų tyrę FELIX, česnakų tyrę FELIX, citrinos sultis, aliejų ir medų, įberkite druskos. Šiuo mišiniu įtrinkite mėsą. Palikite 2–3 val. šaltoje vietoje.

2. Išėmę iš marinato apkepkite mėsą po 2–3 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o po to šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 20 min.

3.Patiekite su juodųjų lęšių ir daržovių troškiniu ir Kepsnių padažu FELIX su žaliaisiais pipirais.

 



IŠBANDYKITE: