#1165

Keptų žiedinių kopūstų tabulė


40 min.
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

BEKO orkaitė

Beko BIDM15500XDS orkaitė:

  • 3D kepimas
  • Kepimas ir Konvekcija
  • Atšildymas
  • Funkcija Slow Cooking
  • Temperatūros jutiklis CookSence
  • Valymas garais
  • Teleskopiniai bėgeliai

Ingredientai:

600–800 g žiedinio kopūsto
1 ryšelio petražolių
1⁄2 ryšelio kalendrų
2–3 šakelių mėtų
4 šaukštų granatų sulčių
8–10 šviežių datulių
6–8 svogūnų laiškų su ropelėmis
Žiupsnelio druskos
1⁄2 šaukštelio malto kumino
50 ml aliejaus
Granatų sėklų (papuošti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Žiedinį kopūstą sutarkuokite. Suberkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, pabarstykite maltu kuminu, druska ir pašlakstykite aliejumi. Kepkite apie 15 min. (170°C), kol kopūstai taps minkšti.

2. Išimkite datulių kauliukus, supjaustykite datules smulkiais kubeliais.

3. Supjaustykite žalumynus, sumaišykite su žiediniais kopūstais ir datulėmis. Užpilkite granatų sulčių, aliejaus, pasūdykite, užberkite granatų sėklų.

 

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: