#372

Keptų obuolių ir kukurūzų traškučių sriuba


10 minučių
3-4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4–5 obuolių
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio cinamono
1 l jogurto
1 saujos kalendrų
1 šaukštelio maltos paprikos
1 šaukštelio cukraus
1 šaukštelio baltojo vyno acto
juodųjų pipirų
žiupsnelio druskos
200 g kukurūzų traškučių
1 saujos pipirnės daigų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir pakepinkite keptuvėje su sviestu, cinamonu ir žiupsneliu druskos.

2. Jogurtą maisto smulkintuvu sutrinkite su kalendra, paprikos milteliais, actu, cukrumi, druska ir pipirais.

3. Lėkštėse išdėliokite keptus obuolius, kukurūzų traškučius, pipirnės daigus ir užpilkite jogurto mišiniu.



IŠBANDYKITE: