2 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
400 g mažų bulvyčių
60 g ančiuvių
3 mažų romaninių salotų
60 g kaparėlių
100 g ridikėlių
200 g vyšninių pomidoriukų
2 šakelių šviežio šalavijo
4 šakelių šviežios mėtos
30 g sviesto
Druskos, pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
1. Bulves išvirkite su mėtų šakelėmis ir druska. Atvėsinkite.
2. Grilinėje keptuvėje iškepkite per pusę perpjautas romanines salotas, pabarstykite druska ir pipirais.
3. Bulves supjaustykite kubeliais, pakepkite kartu su kaparėliais, ančiuviais, sviestu, pomidorais ir šalaviju.
4. Lėkštėje patiekite keptas salotų gūžes, ant viršaus uždėkite bulvių bei ančiuvių salsą ir papuoškite pjaustytais ridikėliais.