#307

Keptos moliūgų skiltelės su sūriu


40 minučių
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Kastehelmi“ lėkštė

„Kastehelmi“ lėkštė. Suomiškas pavadinimas – rasos lašelis – kilo dėl burbuliukų ratilų ant spausto stiklo. Čia apjungiami du gamtos elementai – vanduo ir ugnis. Kokybė, estetika ir funkcionalumas – „Iittala“ puoselėjamos ilgaamžės skandinaviško dizaino vertybės.
www.ginalasinterjeras.lt

Ingredientai:

1 nedidelio moliūgo
1 šaukšto aliejaus
1/2 šaukštelio malto muskato
1/2 šaukštelio malto cinamono
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų
100 g parmezano sūrio
kelių šviežių čiobrelių šakelių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Moliūgą perpjaukite pusiau, išvalykite ir supjaustykite vidutinio dydžio skiltelėmis.

2. Jas išdėliokite kepimo popieriumi padengtoje formoje.

3. Apšlakstykite aliejumi, pagardinkite muskatu, cinamonu, druska ir pipirais.

4. Kepkite iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. arba kol gražiai apskrus.

5. Patiekite gausiai apibarstę parmezanu, šviežiais čiobreliais ir šilauogėmis.



IŠBANDYKITE: