#1067

Keptos kriaušės su ožkos sūriu ir šilauogėmis


15 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 kriaušių
30 g medaus
150 g ožkų sūrio
60 g šilauogių
30 g baziliko lapų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų
Kelių granato sėklų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Kriaušes perpjaukite pusiau ir išimkite sėklas. Pakepkite perpjauta puse su alyvuogių aliejumi, kol lengvai apskrus. Sudėkite medų ir dar šiek tiek pakepkite. Apverskite, pabarstykite druska ir pipirais, perdėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 10 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Ištraukę iš orkaitės patepkite jas ožkų sūriu. Papuoškite šilauogėmis, baziliko lapais ir granato sėklomis.


IŠBANDYKITE: