#1721

Kepti purūs varškėtukai


5–6 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

400 g varškės
1 kiaušinio
Žiupsnelio druskos
2 šaukštų „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštų kukurūzų miltų
Šlakelio aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

 

  1. Rupią varškę patrinkite virtuviniu trintuvu.
  2. Į varškę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir šaukštą „Dansukker“ cukraus miltelių.
  3. Gerai išmaišykite, suberkite miltus ir vėl kruopščiai išmaišykite.
  4. Formuokite varškėčius: rankas suvilgykite vandenyje, formuokite rutuliuką, jį suplokite ir pavoliokite kukurūzų miltuose.
  5. Į įkaitintą aliejų dėkite varškėčius ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  6. Iškepusius varškėčius dėkite į lėkštę ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
  7. Patiekite apibarstę milteliniu cukrumi ir su mėgstamais priedais.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found