#304

Kepti pastarnokai su jogurto padažu


40 minučių
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„Vitriini“ padėklas

Ąžuolinis „Vitriini“ padėklas. Pagamintas iš suomiškos medienos, aiškių linijų ir subtilaus dizaino padėklas tinka ne tik smulkiems daikčiukam susidėti, bet ir estetiškam maistui patiekti. Kokybė, estetika ir funkcionalumas – „Iittala“ puoselėjamos ilgaamžės skandinaviško dizaino vertybės.

www.ginalasinterjeras.lt

Ingredientai:

6-8 vidutinio dydžio pastarnokų
kelių šaukštų aliejaus
žiupsnelio malto kumino
pipirnių daigų papuošti
 
Padažui:
300 g graikiško jogurto
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukšto tarkuotos citrinų žievelės
druskos ir juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Pastarnokus kruopščiai nuplaukite ir perpjaukite pusiau.

2. Kepimo popieriumi padengtoje formoje išdėliokite pastarnokus.

3. Apšlakstykite juos aliejumi, apibarstykite kuminu, druska ir pipirais.

4. Kepkite iki 185 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

5. Maišytuvu sutrinkite visus padažui skirtus ingredientus ir patiekite su keptais pastarnokais ir pipirnių daigais.



IŠBANDYKITE: