#

Kepti koldūnai su cukinijomis


15 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 pakelio VIČI koldūnų su kiauliena arba vištiena Traditional style
1 cukinijos
2 šaukštų aliejaus
½ vid. dydžio svogūno
1 skiltelės česnako
½ raudonosios paprikos
½ šaukštelio kumino
½ šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
Žiupsnelio maltos aitriosios paprikos
1 mažos skardinės (400 g) smulkintų konservuotų pomidorų savo sultyse
Žiupsnelio cukraus
Žiupsnelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Pagaminkite VIČI koldūnus su kiauliena arba vištiena Traditional style savo pasirinktu būdu. Kol gaminami koldūnai:
  2. Cukiniją supjaustykite plonomis riekelėmis specialia pjaustykle ir lengvai pakepinkite keptuvėje su aliejumi, kad tik suminkštėtų.
  3. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite aliejuje, vėliau pridėkite susmulkintą česnako skiltelę. Supjaustykite papriką smulkiais kubeliais ir pakepinkite su svogūnais.
  4. Suberkite kuminą ir maltą papriką, trumpai pakaitinkite.
  5. Supilkite pomidorus, įberkite cukraus, jei reikia, pasūdykite, užvirinkite ir 4–5 min. patroškinkite.
  6. Patiekite VIČI koldūnus su kiauliena arba vištiena Traditional style su pomidorų padažu ir cukinijų riekelėmis.


IŠBANDYKITE: