#317

Keptas viščiukas


1 val. 30 min.
1 viščiukas
Vidutinis

Ingredientai:

1 viščiuko
 
Marinatui:
7 cm dydžio imbiero gabalėlio
5 skiltelių česnako
1 apelsino žievelės oranžinės dalies
1 aitriosios paprikos be sėklų
20 ml aliejaus
1 šaukštelio druskos
1/3 apelsino sulčių
juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Į virtuvinio kombaino indą sudėkite česnaką,imbierą, apelsino žievelę, aitriąją papriką, druską, pipirus, supilkite aliejų ir apelsinų sultis. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

2. Viščiukus įtrinkite marinatu ir palikite marinuotis 6-12val.

3. Kepkite 180`C temperatūroje apie 50-60 min.



IŠBANDYKITE: