#352

Keptas sūris su apelsinais ir rozmarinais


35 minutės
1 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

1 vidutinio dydžio (250–300 g) varškės sūrio
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto skysto medaus
1 apelsino
2–3 šakelių šviežių rozmarinų
druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Ant sviestinio popieriaus uždėkite pusės apelsino smulkintą žievelę (galite tam panaudoti daržovių skustuką), šiek tiek rozmarinų, uždėkite sūrį, užpilkite medumi, aliejumi, truputį pasūdykite, vėl uždėkite rozmarinų ir likusią smulkintą apelsino žievelę.

2. Sandariai užlankstykite popierių, įvyniokite į foliją ir dėkite kepti į 180 °C orkaitę. Kepkite apie 25–30 minučių.



IŠBANDYKITE: