#633

VMG VALGO: KEPTAS BRI SŪRIS


10 min.
2 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2 bri sūrių
duonos lazdelių
ryšulėlio šviežio čiobrelio
šlakelio alyvuogių aliejaus
kelių šaukštų spanguolių džemo „Grissini“
graikinių, lazdyno riešutų, džiovintų vaisių
kepintų kedro riešutų
kelių šaukštų spanguolių džemo „Grissini“
šlakelio alyvuogių aliejaus
duonos lazdelių
ryšulėlio šviežio čiobrelio
2 bri sūrių
graikinių, lazdyno riešutų, džiovintų vaisių
kepintų kedro riešutų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sūrius švelniai aptepkite aliejumi ir kartu su čiobreliais sudėkite į kepimo formą.

2. Kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

3. Ragaukite su duonos lazdelėmis, džemu ir pasirinktais pagardais.



IŠBANDYKITE: