#1409

Kepta lašišos filė su traškia plutele


30 min.
4 asm.
Vidutinis


Rekomenduojame:

OMEDOIL Smoked pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus

Rūkytas alyvuogių aliejus SMOKED pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose. Tinka mėsos, paukštienos, grybų, makaronų ir ryžių patiekalams pagardinti. Jiems suteikia švelnų dūmo aromatą. Taip pat tinka salotų ir įvairiausių padažų (naminio majonezo, pesto ir kt.) paruošime.

Ingredientai:

4 gabaliukų filė su oda (po ~130–140 g)
Pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus OMEDOIL Smoked (kepti)
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Bulvyčių, žaliųjų žirnelių, čoriso (patiekti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Pasiruoškite mentelę apversti. Jei tai darysite žnyplėmis, žuvis gali subyrėti.
  2. Išimkite žuvį iš šaldytuvo maždaug 30 min. prieš kepant, kad nebūtų labai šalta.
  3. Keptuvėje įkaitinkite pirmojo spaudimo ypač tyrą rūkytą alyvuogių aliejų aliejų OMEDOIL Smoked.
  4. Nusausinkite žuvį. Žuvies odą gausiai pabarstykite druska ir pipirais.
  5. Dėkite žuvį oda į apačią, iš viršaus prispauskite mentele ir kepkite apie 5 min. Tada atsargiai apverskite ir kepkite iš kitos pusės dar 3–5 min.
  6. Patiekite su maigytomis bulvytėmis, žirneliais ir pakeptu čorisu.

Pirmojo spaudimo ypač tyrą rūkytą alyvuogių aliejų aliejų OMEDOIL Smoked galite įsigyti parduotuvėje „Bottlery“.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found