#520

Kepta lašiša su sojų padažo KIKKOMAN LESS SALT marinatu


25 minutės
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 lašišos didkepsniai po 200 g
3 šaukštai sojų padažo KIKKOMAN LESS SALT

Sojų padažas su mažesniu druskos kiekiu „Kikkoman“. Šis padažas gaminamas lygiai taip pat, kaip ir originalus „Kikkoman“ sojų padažas. Kai fermentacija baigiama, 40 proc. druskos pašalinama, tačiau padažas išlieka tokio pat puikaus skonio.

www.barbora.lt


1 šaukštas alyvuogių aliejaus BORGES
½ apelsino
1 šaukštas medaus
½ citrinos sulčių
5–6 laiškinio česnako laiškai
1 šaukštelis prieskonių mišinio SANTA MARIA jūros gėrybėms ir žuviai

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

2. Laiškinį česnaką smulkiai supjaustykite. Apelsiną supjaustykite plonomis riekelėmis.

3. Sumaišykite sojų padažą KIKKOMAN LESS SALT, alyvuogių aliejų BORGES, prieskonių mišinį SANTA MARIA jūros gėrybėms ir žuviai, medų, citrinos sultis ir supjaustytą laiškinį česnaką.

4. Ant popieriaus išdėliokite apelsino griežinėlius, sudėkite ant jų žuvį, užpilkite marinatu ir kepkite 20 minučių.

Visus produktus, reikalingus receptui rasite www.barbora.lt/KeptaLasisa.



IŠBANDYKITE: