#1121

Keksiukai su šaltalankiais


Ingredientai:

3 kiaušinių
100 g cukraus
100 g riebios grietinės (30–40 %)
1 šaukštelio vanilinio cukraus
120 g miltų
120 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių
2⁄3 stiklinės šaltalankio uogų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite keksiukų formeles.

2. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakite su cukrumi iki standžių putų, palaipsniui įmaišykite trynius, išmaišydami po kiekvieno, o po to sukrėskite grietinę ir vanilinį cukrų.

3. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir lengvai išmaišykite. Pabaigoje suberkite uogas ir sudėkite tešlą į formeles.

4. Kepkite 25–30 min., mediniu iešmeliu patikrinkite, ar keksiukai iškepę.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: