top of page

Keksiukai su alyvuogėmis ir feta


Reikia:

  • 250 g miltų

  • 90 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus BORGES EXTRA VIRGIN

  • 200 ml natūralaus jogurto

  • 2 kiaušiniai

  • 150 g fetos sūrio

  • 20 smulkių juodųjų alyvuogių be kauliukų

  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelis druskos

  • 5-6 šviežių rozmarinų lapelių


1. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, alyvuoges pusiau, susmulkinkite rozmarinus.

2. Sumaišykite ypač tyrą alyvuogių aliejų BORGES EXTRA VIRGIN, jogurtą ir kiaušinius, supilkite į miltų mišinį. Suberkite rozmarinus, fetą ir alyvuoges. Viską sumaišykite.

3. Tešlą supilkite į paruoštą keksiukų formą ir kepkite 200 °C apie 30 minučių.

Visus ingredientus reikalingus šiam receptui rasite: www.barbora.lt/vmgkeksiukai

Naujausi įrašai

bottom of page