#551

Keksiukai su alyvuogėmis ir feta


40 minučių
6 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

250 g miltų
90 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus BORGES EXTRA VIRGIN
200 ml natūralaus jogurto
2 kiaušiniai
150 g fetos sūrio
20 smulkių juodųjų alyvuogių be kauliukų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelis druskos
5-6 šviežių rozmarinų lapelių
2 kiaušiniai
150 g fetos sūrio
20 smulkių juodųjų alyvuogių be kauliukų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelis druskos
5-6 šviežių rozmarinų lapelių
200 ml natūralaus jogurto
90 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus BORGES EXTRA VIRGIN
250 g miltų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais. Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, alyvuoges pusiau, susmulkinkite rozmarinus.

2. Sumaišykite ypač tyrą alyvuogių aliejų BORGES EXTRA VIRGIN, jogurtą ir kiaušinius, supilkite į miltų mišinį. Suberkite rozmarinus, fetą ir alyvuoges. Viską sumaišykite.

3. Tešlą supilkite į paruoštą keksiukų formą ir kepkite 200 °C apie 30 minučių.

Visus ingredientus reikalingus šiam receptui rasite: www.barbora.lt/vmgkeksiukai



IŠBANDYKITE: