#1297

Kebabas su vištiena ir kalmarais


40 min.
2–3 asm
Vidutinis

Ingredientai:

1 KEKAVA šviežios vištienos krūtinėlės
2 lavašų
1 svogūno
2 kalmarų
2-3 keptų ir marinuotų paprikų
100 ml pomidorų tyrės
Saujelės gražgarsčių
4-5 marinuotų agurkėlių
2-3 šaukštų alyvuogių užtepėlės
TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus
DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite plonais šiaudeliais svogūną, taip pat plonai supjaustykite KEKAVA šviežios vištienos krūtinėlę. Į keptuvę įpilkite TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejų ir pakepinkite svogūnus ir vištieną. Vėliau sudėkite supjaustytas paprikas, kalmarus ir supilkite pasaldintą DANSUKKER auksaspalviu sirupu pomidorų tyrę. Pakepkite kartu 5-6 min, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
  2. Supjaustykite agurkėlius.
  3. Lavašus patepkite alyvuogių užtepėle, sudėkite troškinį, ant viršaus – agurkėlius ir gražgarstes. Suvyniokite ir pakepkite ant grilio.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found