#1003

Kavos kokteilis su migdolų pieno ledukais


5 minutės
1 asmeniui
Lengvas

Ingredientai:

150 ml migdolų pieno
1 šaukštelio medaus
1 šaukštelio „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų
80–100 ml brandintos „Paulig“ kavos

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Migdolų pieną sumaišykite su medumi ir „chia“ sėklomis.
  2. Supilkite į ledukų formeles ir užšaldykite.
  3. Paruoštus ledukus sudėkite į taures ir užpilkite 12 val. brandinta „Paulig“ kava.

„Paulig“ baristų institutas pristato

ŠALTOS KAVOS BRANDINIMAS

150 g „Paulig Presidentti“ 100 proc. Arabica

1 l vandens

1,5 l talpos kavinuko nuspaudžiamu filtru (angl. french press)

  1. Suberkite maltą kavą į kavinuką.
  2. Užpilkite šaltu vandeniu.
  3. Išmaišykite.
  4. Padėkite į šaldytuvą 14–16 val.
  5. Nuspauskite filtrą ir perpilkite į kitą indą.
  6. Šaltai brandintą kavą šaldytuve galite laikyti iki savaitės.


IŠBANDYKITE: