#1004

Kavos kokteilis su mangais


5 minutės
1 asmeniui
Lengvas

Ingredientai:

1 šaukšto mangų tyrės (arba sunokusio trinto mango)
80–100 ml brandintos „Paulig“ kavos
1 šaukšto plikyto kremo arba plaktos grietinėlės
kelių šaukštų mangų skonio ledų
aitriosios paprikos (papuošti)
ledukų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Taures pripildykite ledukų ir supilkite mangų tyrę.
  2. Supilkite šaltą kavą.
  3. Uždėkite mangų skonio ledų.
  4. Uždėkite plikyto kremo ir, jeigu turite specialų degiklį, jį padeginkite.
  5. Papuoškite aitriąja paprika.

„Paulig“ baristų institutas pristato

ŠALTOS KAVOS BRANDINIMAS

150 g „Paulig Presidentti“ 100 proc. Arabica

1 l vandens

1,5 l talpos kavinuko nuspaudžiamu filtru (angl. french press)

  1. Suberkite maltą kavą į kavinuką.
  2. Užpilkite šaltu vandeniu.
  3. Išmaišykite.
  4. Padėkite į šaldytuvą 14–16 val.
  5. Nuspauskite filtrą ir perpilkite į kitą indą.
  6. Šaltai brandintą kavą šaldytuve galite laikyti iki savaitės.


IŠBANDYKITE: