#1080

Karštos salotos su terijakio padažu ir lašiša


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g lašišos filė
400 g salotų lapų
2 mangų
30 g sezamų sėklų
100 g SANTA MARIA terijakio padažo
1 granato
300 g juodųjų pupelių
Druskos, pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė pavoliokite į terijakio padažą, pabarstykite sezamų sėklomis ir kepkite iki 100 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kad liktų sultinga ir minkšta.
  2. Salotų lapus sumaišykite su skiltelėmis pjaustytu mango minkštimu ir granato sėklomis. Pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
  3. Šiek tiek keptuvėje pakepinkite juodąsias pupeles ir su jau iškepta lašiša dėkite ant salotų viršaus dubenyje.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: