Reikia:
100 g bolivinių balandų
1 mažo brokolio
200 g briuselinių kopūstų
6-8 česnako skiltelių
50-60 g čoriso
Aliejaus kepti
150 g vyšninių pomidoriukų
2-3 šaukštų SANTA MARIA padažo „Terijaki Sauce“
Išvirkite bolivines balandas.Nulupkite briuselinių kopūstų viršutinį sluoksnį, perpjaukite juos pusiau. Brokolį suskirstykite nedideliais žiedynais. Nulupkite česnako skilteles.Brokolį, briuselinius kopūstus ir česnako skilteles sudėkite į kepimo formą, užberkite smulkinto čoriso ir pašlakstykite aliejumi. Šaukite į įkaitintą iki 180°C orkaitę ir kepkite 10-15 min. Ištraukite, sudėkite pomidoriukus, juos taip pat lengvai pašlakstykite aliejumi ir kepkite dar 10 min.Ištraukite, pagardinkite SANTA MARIA padažu „Terijaki Sauce“ ir patiekite su bolivinėmis balandomis.