#1759

Kanoniškas kepsnys


45 min. (Zzz 30 min.)
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

4 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnių „Rib Eye“
500 g mažųjų bulvyčių (violetinių ir baltų)
1–2 avokadų
100 ml žaliojo chimichurri
Marinatui:
4 šalotinių svogūnų
6 skiltelių česnako
2 šaukštų baltojo vyno acto
1 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 šaukštelio medaus
4 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio druskos
2–3 galvučių česnako

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Į trintuvo indą sudėkite visus marinato ingredientus ir susmulkinkite. Marinatą padalykite į dvi dalis. Viena dalimi aptepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnius „Rib Eye“. Palikite pusvalandžiui. Kepkite ant grilinės keptuvės iki norimo iškepimo laipsnio.
  2. Bulvytes sumaišykite su likusiu marinatu ir kepkite orkaitėje, kol suminkštės.
  3. Avokadus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su chimichurri. Patiekite su kepsniais.

Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found