4 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
300 g kalmarų
3 skiltelių česnako
1 šakelės čiobrelio
100 g majonezo
20 g miso pastos
1 citrinos
200 g špinatų
1 aitriosios paprikos
200 g ridikėlių
200 g vyšninių pomidoriukų
1 raudonojo svogūno
Kelių kalendros lapelių
Druskos, pipirų
Aliejaus (kepti)
1. Kalmarus supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite su 2 traiškytomis česnako skiltelėmis bei čiobrelio šakele. Pasūdykite. Kepkite, kol paskrus.
2. Sumaišykite smulkintą česnako skiltelę su majonezu ir miso pasta. Pagardinkite citrinos sultimis ir pipirais.
3. Lėkštėje serviruokite špinatų lapus, smulkintą aitriąją papriką, keptą kalmarą, pjaustytus ridikėlius ir pomidoriukus. Viską apliekite miso majonezu ir papuoškite kalendros lapeliais.