#1335

Kalmarų, čoriso ir vynuogių troškinys


35 min.
6 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

400 g kalmarų
2 didelių svogūnų
4 šviežių pomidorų arba 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse
1 raudonosios paprikos
300 g besėklių žaliųjų vynuogių
200 g čoriso dešros
4 skiltelių česnako
Kelių šviežių lauro lapų
Druskos, pipirų
Žiupsnelio cukraus
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Svogūnus, pomidorus ir papriką supjaustykite smulkiais kubeliais. Vynuoges perpjaukite per pusę, o čoriso dešrą supjaustykite griežinėliais.
  2. Keptuvėje apkepkite svogūnus ir papriką, sudėkite čoriso dešrą ir kalmarus. Šiek tiek paskrudinkite ir sudėkite peiliu kapotus pomidorus, traiškytas česnako skilteles ir lauro lapus. Paskaninkite troškinį druska, pipirais ir cukrumi.
  3. Troškinkite apie 10 min. ir pabaigoje sudėkite vynuoges. Patiekite su skrudinta itališkos duonos riekele.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found