#1325

Kalmarai kokosų pieno padaže


25 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1 poro
3 morkų
1 raudonosios paprikos
300 g kalmarų
3 skiltelių česnako
30 g sojų padažo
1 šaukšto ciberžolės
1 cukinijos
400 g kokosų pieno
1 indelio marinuotų pupelių daigų
1 aitriosios paprikos
Druskos, pipirų
300 g ryžių makaronų
Saujelės kapotos kalendros
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytą porą, morkas ir papriką. Kai apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytus kalmarus ir traiškytas česnako skilteles. Apkepkite ir supilkite sojų padažą, įberkite cibrežolės.
  2. Nugarinkite ir sudėkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją, užpilkite kokosų pieno. Troškinkite apie 5–7 min., pabaigoje sudėkite pupelių daigus, smulkintą aitriąją papriką, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Patiekite su virtais ryžių makaronais ir kalendrų lapeliais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found