#813

Kaliaropių blyneliai


1 valanda
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

Kelių šakelių šviežių petražolių
Žiupsnelio Provanso žolelių
Žiupsnelio druskos
50 ml vandens
2 kiaušinių
3–4 šaukštų miltų
1 skiltelės česnako
400 g kaliaropės
Aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Nulupkite kaliaropę ir sutarkuokite per smulkią tarką. Taip pat galima sutarkuoti ir česnaką.

2. Į masę supilkite vandenį, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską, žoleles ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišykite.

3. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

* Jei šį receptą nori išbandyti veganai, vietoje kiaušinių turėtų įpilti daugiau vandens.



IŠBANDYKITE: