#771

Kalėdinis figų ir pasiflorų pyragas


1 valanda 30 minučių
8-10 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

Pagrindo tešlai:
100 g miltų
50 g cukraus
1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių
60 g sviesto
1 kiaušinis
Imbiero miltelių, cinamono, tarkuoto muskato riešuto
 
Įdarui:
500 g varškės pyragams kepti
250 g rikotos
100 g cukraus
2 kiaušiniai
1 vanilės ankštis
 
Papuošti:
4–5 šviežios figos
4 pasifloros
100 g mėlynių
50 g aviečių
Klevų sirupas apšlakstyti
Mėtų lapeliai
Miltelinio cukraus pabarstyti
Miltelinio cukraus pabarstyti
Mėtų lapeliai
Klevų sirupas apšlakstyti
50 g aviečių
100 g mėlynių
4 pasifloros
4–5 šviežios figos
Papuošti:
 
1 vanilės ankštis
2 kiaušiniai
100 g cukraus
250 g rikotos
500 g varškės pyragams kepti
Pagrindo tešlai:
100 g miltų
50 g cukraus
1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių
60 g sviesto
1 kiaušinis
Imbiero miltelių, cinamono, tarkuoto muskato riešuto
 
Įdarui:

PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: