#1234

Kalakutienos šašlykų ir daržovių pyragėliai


40 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Intuityvus AEG orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru

Tobulai tikslų rezultatą padės pasiekti intuityvus orkaičių valdymas „iTex“ ir funkcija „SenseCook“ su mėsos termometru. Mėsos termometrą įsmeikite į kepsnio vidurį ir nustatykite, kokią temperatūrą pageidaujate pasiekti. Tai padaryti dar paprasčiau naudojantis orkaitės ratuku – tereikia pasirinkti frazę: lengvai, vidutiniškai ar gerai iškepta.

Ingredientai:

1 pakelio kalakutienos šašlykų rausvame kanapių marinate
2 svogūnų
1 indelio marinuotų paprikų
200 g pievagrybių
1 brokolio
1 pakelio sluoksniuotos bemielės tešlos
3 kiaušinių
½ puodelio grietinėlės
100 g kietojo sūrio
šlakelio aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Šašlykus supjaustykite smulkesniais gabalėliais. Svogūnus ir paprikas supjaustykite kubeliais. Pievagrybius susmulkinkite. Brokolį išskaidykite žiedynais.
  2. Keptuvėje kepkite šašlykus ir po to sudėkite svogūnus. Kai apkeps, sudėkite pievagrybius, paprikas ir brokolius, apkepkite dar kelias minutes.
  3. Tešlos lapelius perpjaukite per pusę ir sudėkite į metalinę keksiukų formą.
  4. Kiaušinius išplakite su druska ir pipirais, įpilkite grietinėlės. Išmaišykite.
  5. Apkeptą mėsą paskirstykite po keksiukų formelės. Užpilkite plakiniu ir užbarstykite sūriu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25 min.


IŠBANDYKITE: