Reikia:
Šaldytų daržovių mišinio(garnyrui)
50 g graikinių riešutų
2 šaukštų smulkintų petražolių
½ šaukštelio maltų kalendrų
½ šaukštelio malto kumino
½ šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų
½ šaukštelio maltų aitriųjų paprikų
3 skiltelių česnako
½ svogūno
500 g kalakutienos faršo
9–12 vyšninių pomidoriukų
Druskos, juodųjų pipirų
Aliejaus(kepti)
1. Užmerkite iešmelius vandenyje. Riešutus, česnaką ir svogūnus sutrinkite trintuvu. Sumaišykite faršą su gauta mase bei prieskoniais, pagardinkite druska ir pipirais.
2. Drėgnomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukuliukus, verkite juos ant iešmelių pakaitomis su pomidoriukais.
3. Iešmelių galiukus apvyniokite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min. Patiekite su daržovių garnyru.