#144

Kalakutienos kotletai su džiovintomis slyvomis ir terijakio padažu


15 minučių
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

Risoli keptuvė

Naujausias RISOLI gaminys – keptuvių linija Dr. Green®, kuriai naudojamos žaliavos iš atsinaujinančių arba perdirbamų medžiagų. Šios keptuvės turi moderniausią žaliojo akmens pagrindo nelimpančią dangą Greenstone®, kuri yra natūrali ir neturi jokių kenksmingų medžiagų. Ši danga yra du kartus tvirtesnė už įprastas akmens pagrindo nelimpančias dangas.

 

 

www.indai.lt

Ingredientai:

1 kiaušinio
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų terijakio padažo
saujos džiovintų slyvų
saujos šviežių špinatų lapų
4 šaukštų aliejaus
druskos, pipirų
1 ropinio svogūno
500 g kalakutienos
druskos, pipirų
4 šaukštų aliejaus
saujos šviežių špinatų lapų
saujos džiovintų slyvų
2 šaukštų terijakio padažo
2 šaukštų majonezo
1 kiaušinio
1 ropinio svogūno
500 g kalakutienos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Mėsą, svogūną ir špinatus susmulkinkite virtuvinio kombaino inde arba sumalkite mėsmale.

2. Suberkite smulkiai supjaustytas slyvas, įmuškite kiaušinį, sudėkite majonezą, supilkite terijakio padažą, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

3. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus ir dėkite kepti juos į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.



IŠBANDYKITE: