#729

Kalakutiena, troškinta su granatais


1 valanda 20 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

800 g kalakutienos troškinimui
1 kg svogūnų
1 šaukštelis rudojo cukraus
2 granatai
Druskos
Aliejaus kepti
Aliejaus kepti
2 granatai
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 kg svogūnų
800 g kalakutienos troškinimui
Druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Svogūnus plonai supjaustykite, pabarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite, kol jie taps auksinės spalvos ir dvigubai sumažins tūrį.

2. Kitoje keptuvėje apkepkite kalakutieną. Po to sukrėskite svogūnus, įpilkite 0,5 l vandens ir troškinkite apie 40 min.

3. Išimkite granatų sėklas, pusę jų suberkite į troškinį, sutraiškykite juos ir dar patroškinkite kelias minutes. Viską pasūdykite. Suberkite likusias granato sėklas ir patiekite su šviežiai iškepta duona.



IŠBANDYKITE: