#746

Kalakutiena, kepta su morkomis


55 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

40 g sviesto
Druskos
½ šaukštelio raudonosios paprikos miltelių
1 šaukštelis medaus
400 g šaldytų žaliųjų žirnelių
400 g morkų
600 g kalakutienos filė

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Parinkite nedideles morkas. Jas supjaustykite pusiau išilgai, permaišykite su medumi. Kalakutieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, paprikomis.

2. Kepimo formą ištekite sviestu, sudėkite morkas, ant viršaus – mėsą.

3. Formą uždenkite kepimo popieriumi arba aliuminio folija ir kepkite 20 min. Atidenkite ir kepkite dar 25–30 min.

4. Patiekite su žaliaisiais žirneliais.



IŠBANDYKITE: