#941

Kakavinis keksas su grikiais ir avietėmis


50 minučių
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

160 g grikių miltų
50 g kvietinių miltų
50 g geros kokybės tamsios nesaldintos kakavos
30 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 nubrauktų šaukštų kepimo miltelių
170 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
100 ml aliejaus
250 ml vandens
300 g aviečių

PARUOšIMO BŪDAS:

• Kartu persijokite grikių miltus, kvietinius miltus, kakavą, DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile, kepimo miltelius, permaišykite ir suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų.

• Supilkite aliejų, po to – vandenį ir viską gerai išmaišykite šluotele.

• Tešlą supilkite į paruoštą keksinę formą, ant viršaus sudėkite dalį aviečių, lengvai įspauskite į vidų.

• Kepkite 40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Ar keksas iškepęs, tikrinkite mediniu iešmeliu.

• Viršų puoškite uogomis.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: