#310

Jūros gėrybės su daržovėmis


30 minučių
4–5 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

RANKINIS MAIŠYTUVAS „Philips“

Galingas „Philips“ rankinis maišytuvas, kuriame įmontuotas 800 W variklis, o intuityvaus valdymo „SpeedTouch“ mygtukas leidžia lengvai valdyti – kuo stipriau spausite, tuo didesnė galia bus naudojama. Prie maišytuvo pridėtas 1000 ml kapoklis leis sukapoti didelius mėsos, žuvies, riešutų ar daržovių kiekius.

Nemaloniausia, kai smulkinant produktus, apsitaškoma. Naudojant šį įrenginį, to nenutiks, nes smulkintuvo antgalio apatinėje dalyje sumontuotas bangos formos ašmenų apsauga.

 

www.philips.lt

Ingredientai:

400 g lašišos filė
200 g žaliųjų šparaginių pupelių
200 g geltonųjų šparaginių pupelių
300 g apvirtų tigrinių krevečių
150 g konservuoto aštuonkojo
200 g geltonųjų vyšninių pomidorų
100 g alyvuogių
5 virtų kiaušinių
1 mėlynojo svogūno
mėgstamų salotų
 
Padažui:
po saują šviežio baziliko, krapų, petražolių
1 citrinos sulčių
kelių ančiuvių aliejuje
druskos ir juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
300 g apvirtų tigrinių krevečių
150 g konservuoto aštuonkojo
200 g geltonųjų vyšninių pomidorų
100 g alyvuogių
5 virtų kiaušinių
1 mėlynojo svogūno
mėgstamų salotų
 
Padažui:
po saują šviežio baziliko, krapų, petražolių
1 citrinos sulčių
kelių ančiuvių aliejuje
druskos ir juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
200 g geltonųjų šparaginių pupelių
200 g žaliųjų šparaginių pupelių
400 g lašišos filė

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Lašišos filė apkepkite orkaitėje arba keptuvėje, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

2. Šparagines pupeles apvirkite verdančiame vandenyje apie 5 min., perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite.

3. Didžiulėje lėkštėje išdėliokite lašišą, krevetes, aštuonkojo gabaliukus ir salotas.

4. Taip pat sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūną ir kiaušinius, taip pat šparagines pupeles, alyvuoges ir pomidorus.

5. Paruoškite padažą: rankiniu maišytuvu „Philips“ sutrinkite žalumynus su citrinos sultimis ir ančiuviais.



IŠBANDYKITE: