#065

Jogurto trapučiai su cinamoniniais javainiais


20 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 ml mėgstamo jogurto
10 g želatinos
½ stiklinės vandens
saujos mėgstamų uogų
saujos javainių su cinamonu ir lazdynų riešutų skonio įdaru „OHO“

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Karštame vandenyje išmaišykite ir ištirpinkite želatiną. Truputį pravėsinkite.

2. Želatiną po truputį supilkite į jogurtą, gerai išmaišykite.

3. Suberkite uogas, permaišykite ir supilkite į mėgstamas formas. Statykite į šaldytuvą, kad sustingtų.

4. Ant viršaus suberkite javainius. Jei norite, galite sluoksniuoti taip: jogurtinė želė, javainiai, želė, vėl javainiai ir t. t.



IŠBANDYKITE: