#940

Jogurtinis braškių tortas


40 minučių (Zzz per naktį)
8-10 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

50 ml citrinų sulčių
Šviesaus biskvito lakšto
30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
 
Kremui:
20 g želatinos
150 ml apelsinų sulčių
250 ml pertrintų braškių
350 ml grietinėlės
50 g DANSUKKER cukraus miltelių
250 ml graikiško jogurto
400 g braškių (papuošti)

PARUOšIMO BŪDAS:

• Sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio plius“ ir citrinų sultis. Į 20 cm skersmens formą įdėkite popierinę juostą palei šonus. Į vidų dėkite biskvitinį pagrindą. Pašlakstykite jį sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis.

• Kremui želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite ir ištirpinkite, dar šiltą masę sumaišykite su trintomis braškėmis.

• Grietinėlę išplakite su DANSUKKER cukraus milteliais ir sumaišykite su jogurtu. Sumaišykite grietinėlės-jogurto bei braškių-želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto pagrindo.

• Stingdykite šaldytuve. Puoškite šviežiomis braškėmis.



IŠBANDYKITE: